KROS Dev Meetup #12

Ahojte.

:loudspeaker: 20.5. o 17:00 tu máme ďalšie kolo KROS Dev Meetup-u #12

Daniel priblíži, či je Blazor vhodný pre váš projekt, Matej predstaví čerstvý open-source nástroj TeaPie na API integračné testovanie, a Miňo uzavrie večer live (vibe) coding session s CURSORom.

Tešíme sa na vás opäť osobne!
:warning::dart: Pozor zmena, už sa nachádzame na novej adrese: Bytčická 9009/14, 010 01 Žilina
Pivo a pizza sú zabezpečené! :pizza::beers:

:date: Agenda:
• 17:00 Úvod
• 17:05 Blazor (Daniel Turan - @liero)
• 17:30 TeaPie – nový nástroj na API integračné testovanie (Matej Grochal)
• 18:15 Prestávka/občerstvenie
• 18:30 CURSOR & Vibe coding – spása či prekliatie? (Milan “Miňo” Martiniak)
• 19:15 Voľná diskusia a networking pri pive a inom občerstvení.

Viac info KROS Dev Meetup #12, Tue, May 20, 2025, 5:00 PM | Meetup

1 lajk

Ahoj. Bude aj nejaky zaznam?

Ahoj.

Ano bude, záznamy máme sem https://www.youtube.com/playlist?list=PLuLCIjnOyIav8FRwQzwgdhVHTa8aEWleQ

Bude aj stream cez Zoom.

2 lajkov

Uz niekolkokrat som sa pokusal pripojit cez Zoom, ale nikdy mi to nevyslo z casovych dovodou.

Pozrel som si videa a asi si skusim ten Vibe coding. Len potom pozor na kodenie veci, v ktorych sa clovek nevyzna, to budu asi najhorsie pasce, len o nich programator nebude vediet.

Co sa tyka TeaPie, tak velmi zaujimavy projekt. Ja som riesil rovnaky problem a vysriesil som ho proste tym, ze ku API je vzdy v repozitari aj .NET klient vygenerovany cez NSwag, takze integracne testy su proste bezne MS Testy, kde si to API prevolavam.

Postman som dostal do ruk len raz, ked som ho dostal ako dokumentaciu k projektu tretej strany a bolo to nemotorne.

1 lajk