Čože to je ten Google? Po najnovšom ilegálny monopol pre vyhľadávanie. Už v roku 2020 podalo americké ministerstvo spravodlivosti na súd podanie o prešetrenie. Nejdem zabiehať do detailov, ale už vtedy bolo jasné, že Google je vo vyhľadávaní jediná reálna voľba, a riešil sa spôsob, ako si zabetónováva svoju pozíciu.
Na C# Unions (discriminated unions) sa teším najviac. Len som zvedavý či to naozaj stihnú, pretože Madsa Torgersena o nich počujem rozprávať už minimálne 5 rokov (spolu s extensions everywhere, čo má prísť tiež tento rok).
Tiez som zvedavy ci to stihnu.
Osobne sa mi nepaci myslienka union typov ako sucast C# (uz teraz je to mozne riesit generatormi), ale chapem ich prakticky vyznam a aj pre co su oblubene, a tiez ich budem pravdepodobne pouzivat.
No bral by som union genericky constraint (ma to byt sucast danej featury), takze by malo ist pisat nieco ako class Foo<T> where T: IDisposable or IClosable {}.
Neviete, ci tam ma pristat aj intersection constraint?
No celkovo sa bojim toho, ze ked sa bude kazdy rok do C# pridavat nejaka cool featura, tak skonci ako C++ (tak preplacany, necitatelny a zlozity pre zaciatocnika, ze to radsej vzda).