WebUP#34 Staticka a dynamicka analyza, Herny vyvoj a hra Juro Janosik, Ezmid Software

311685560_616076270215984_2911711710685161290_n
Zatiaľ mám len obrázkový teaser, neskôr pridám text. Ale podarilo sa nám zavolať Petra Jurkovského tvorcu hry Juro Janosik on Steam (steampowered.com). Pretože každý programátor sníva o tom vytvoriť hru, tak sa dozviete, čo to obnáša.

1 lajk

Ahojte,
tento tyzden cerpaj vedomosti na Openslava a dalsi tyzden prid na WebUP. Hlavne Ty co si zo Ziliny a okolia.

Vypocujes si o statickej a dynamickej analyze s integraciou do CI/CD pipeline v cloud prostredi od Robert Zuberec z Descartes Systems Group. Peter Jurkovský z Games Farm sa podeli o svoju cestu k hernemu vyvoju a porozprava o vyvoji ocenenej hry Juro Janosik. V casti Zilinske IT pod lampou pride o sebe a spolocnost EZMID hovorit Filip Cieker. No a boda na zaver bude patrit Marián Vlčák aka vlko s jeho pat minutovym mesacnikom zaujimavosti zo sveta IT.

Vidime sa a dones aj kamosov :). EZMID zaroven pozyva na prve pivo / nealko / kavu / caj na hlavu zadarmo. Dik EZMIDaci!

Tu sú záznamy:
Robert Zuberec - Shift LEFT, Statická a dynamická analýza

Peter Jurkovsky - Herný vývoj a hra Juro Jánošík

Žilinské IT pod Lampou: Peter Cieker, EZMID software

A na záver môj mesačník (tentoraz dvojmesačník, lebo som minule nemohol)

Slides k mesačníku:
WebUp #34 - monthly journal - Google Presentaties